Lectii limba italiana

Curs online gratuit

Italienii reactioneaza foarte bine cand strainii –desi  nu perfect- li se adreseaza in limba lor  , de multe ori acestia ii asista si comunica cu ei . O sedere in Italia, sau o vizita acolo, poate fi usurata daca stiti macar bazele limbii italiene . Lectiile urmatoare de limba italiana incearca sa va ajute sa invatati aceasta limba.
Cele mai bune rezultate la invatare le obtineti atunci cand urmariti intregul studiu ca pasiune, invatati limba italiana ca un hobby . Trebuie sa acordati timp studiului zilnic , macar jumatate de ora pe zi. Studiul regulat este seccretul.
Daca simtiti oricand ca nu progresati nu fiti duri cu dumneavoastra ci aveti rabdare , rata de invatare a fiecaruia dintre noi difera de la om la om. Vor fi zile foarte bune si zile poate nu atat de bune  . Tot timpul treceti la urmatoarea lectia doar cand sunteti sigur ca ati asimilat notiunile lectiei.
Pronuntati cu voce tare cuvintele, repetati vocabularul si propozitiile din lectie .

Lista cu lectiile de limba italiana

Alegeti de mai jos lectiile de limba italiana:

in aceasta lectie veti invata sa : spuneti “salut” si “la revedere” ; schimbati saluturi ; sa spuneti “multumesc” si “te rog” , sa rugati oamenii sa vorbeasca mai rar, sa prezentati o scuza simpla.

  • Come si chiama? - Lectia 2

In lucru...

Multe alte lectii urmeaza sa fie adaugate !